HATAY / İSKENDERUN - Atatürkçü Düşünce Ortaokulu

May

Okulumuz öğrencilerinden Yiğit TANIN, Mehmet Ali DEVRİM, Ege AKKAYA ve Metin PINARKAYA İskenderun geneli düzenlenen bilgi yarışmasında ÜÇÜNCÜ turu başarıyla geçmiş ve YARI FİNALE yükselmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 5-D sınıfı öğrencileirmizle Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde ,tospaa kodlama seti kullanılarak programlama dersimiz başlamıştır.

Nis

Okulumuz 5-C sınıfı öğrencileirmizle Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde ,tospaa kodlama seti kullanılarak programlama dersimiz başlamıştır.

Nis

Okulumuz 5-C sınıfında Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde algoritma konusu işlenirken, öğrencilerimizin düşünme ve ifade etme becerilerini geliştirmek için legolarla anlat-yap etkinliği yapılmıştır.

Nis

Okulumuz 5-D sınıfı ve Türkçe öğretmenimiz Tolga Akçalı Milli Kültürümüz temalı Gölge Oyunu gösterisini birlikte sergilemişlerdir.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Yiğit TANIN, Mehmet Ali DEVRİM, Ege AKKAYA ve Metin PINARKAYA İskenderun geneli düzenlenen bilgi yarışmasında ilk turu başarıyla geçmiş ve bir üst tura yükselmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Atatürkçü Düşünce Ortaokulu olarak 05.03.3018-06.03.2018 tarihinde öğretmen-veli-öğrencilerimizin katılımıyla cuma akaşamı yola çıkarak sabah saatlerinde Göksu parkında kahvaltıyla güne başlandı. Daha sonra Anıtkabir Atamızın ziyaretinin ardından Anadolu Medeniyeteleri müzesi gezildi, en son olarak MTA müzesine gidildi.

Öğrencilerimizin süreç içerisinde gezerek-görerek öğrenme, işbirliği, grup bilinci gibi becerilerin geliştiği gözlemlendi.